fbpx

TRX Ryghold

Få en velfungerende og stærk ryg med TRX Ryghold. I 10 uger vil du blive vejledt og undervist af vores fysioterapeut Marie Louise

Har du tilbagevendende problemer med ondt i ryggen? Så kan TRX Ryghold hjælpe dig med at få styrket din kropskerne (core), få en bedre kropsholdning, større kropsbevidsthed og en stærkere krop.
Alt i alt, har du mulighed for at få en mere velfungerende ryg ved hjælp af TRX-træning.

TRX Ryghold er et lukket forløb over 10 uger, med fokus på teori, ergonomi og masser af træning samt smidighed under kyndig vejledning af TRX-instruktør og fysioterapeut, Marie Louise Holt, der til daglig arbejder med behandling af rygpatienter. Da der kun er få pladser på holdet sikres du en høj kvalitet, hvor der er tid til dig.

Hvis du er i tvivl om rygholdet er noget for dig, så er du velkomment til at sende en beskrivelse af dine ryg-gener til info@trxcph.dk. Vi ringer dig hellere end gerne op, så vi kan tage en snak om, hvorvidt rygholdet vil være gavnligt for dig.

Det får du:

  • 10 gange træning med individuel korrektion og feedback, bl.a. med henblik på at gøre dig klar til almindelig træning herefter.
  • En mere stabil, koordineret, smidig og stærk ryg gennem træning med pilates, TRX, bolde og stræk.
  • Større forståelse for, hvordan ryggen fungerer, og hvad den har brug for, så du fremover bedre kan passe på din ryg og undgå smerter.
  • Relevante øvelser du kan arbejde med hjemme – og bruge bagefter.

Hvornår:
Mandag d. 27. April 2020 – 6. Juli 2020.
*Bemærk ingen træning pinsedag d. 1. Juni 2020.
Se holdplanen her og køb adgang her.

Pris:
1595 kr. i alt for 10 gange.

Tilmeld dig her

Det er ikke det rigtige tidspunkt at melde dig til TRX ryghold, hvis du har akutte rygproblemer, er ny-opereret, eller er så smertepræget, at du i første omgang har brug for individuel behandling eller træning.
Du er kort sagt ikke akut behandlingskrævende, men har måske været det tidligere.

Hvis du er i tvivl om TRX ryghold er noget for dig, så spørg din læge eller behandler eller send en beskrivelse af dine ryg-gener til info@trxcph.dk, hvor du svarer på følgende: Hvor ondt har du?
Hvornår har du ondt? Under hvilke aktiviteter og hvor længe?

Næste holdstart:
Mandag d. 27. April 2020 – 6. Juli 2020.
Kl. 19.15 – 20.30.

Deltagerantal:
Der er max. 12 deltagere pr. hold. Så du er sikret en ordentlig kvalitet, hvor der er tid til dig.

Instruktør:
Marie Louise Holt er autoriseret fysioterapeut, certificeret TRX-instruktør og Fysio Pilates instruktør. Hun arbejder dagligt med ergonomisk rådgivning, træning og behandling.

“TRX hos Marie Louise er en fantastisk måde at komme igang med TRX på. Det er små hold, så den enkelte deltager får masser af personlig vejledning og hjælp til både de fælles øvelser men også individuelle. Marie Louise ved utroligt meget om alt, der handler om kroppen, og jeg har været så glad for forløbet.”
– Allan Brodersen, tidligere deltager