fbpx

TRX på hold

Vi har altid et hold, der passer præcis til dig og dit niveau.

TRX instruktør

TRX Intro

Alle kan være med
45 minutters træning. På TRX Intro lærer vi dig alt om hvordan, du bruger TRX Suspension Traineren, om de grundlæggende øvelser, og de grundlæggende teknikker. Da TRX er baseret på træning i bevægelse, kan de første gange være lidt teknisk svære. Derfor er introtimen altid gratis. Vi vil nemlig gerne have, at du prioriterer, at lære at træne rigtigt, helt fra bunden.

HoldplanMedlemskab

TRX Basic

Alle kan være med
45 minutters træning. TRX BASIC er det ideelle opstartshold, da du får tid til at føle dig tryg ved træningen og de nye redskaber. Intensiteten er lavere end på vores intermediate-hold, og øvelserne lettere.

HoldplanMedlemskab

TRX Core

Middelhård træning
En 45 minutters TRX-session, hvor tempoet er lavt, men intensiteten høj. Der er fokus på, hvordan du bruger mavemusklerne rigtigt i alle øvelser, og timen er derfor ideel, hvis du har tilbagevendende problemer med ryggen.

HoldplanMedlemskab

TRX Intermediate

Middelhård træning
45 minutters træning, trinnet over TRX BASIC. Intensitetsgraden er højere, der er bl.a. flere gentagelser og mere tempo.

Vi anbefaler, at du har deltaget på TRX BASIC, eller at du har trænet TRX tidligere.

HoldplanMedlemskab

TRX Functional

Hård træning
Det her er holdet, hvor du får pulsen op på max! Vi træner både styrke og hurtighed med funktionel træning. Vi kombinerer TRX-træningen med øvelser på andre redskaber og laver cirkeltræning.
Holdet er for alle, som minimum har TRX Basic-kendskab og er i rimelig form.

HoldplanMedlemskab