fbpx

Vi er TRX CPH

TRX CPH er en specialiseret og dedikeret træningsklub med de bedst uddannede og mest erfarne TRX-instruktører – og landets største holdudbud.
Hos os har kvalitet, nærvær og resultater førsteprioritet. Derfor er der aldrig mere end maks. 20 personer på et hold. Det betyder, at alle medlemmer får den opmærksomhed og hjælp, de skal bruge, for at udføre øvelserne korrekt, og dermed få den mest effektive og skadesfri træning hver gang.

Netop fordi vi er en lille klub, får vores instruktører hurtigt et godt kendskab til medlemmernes forskellige udfordringer og mål for træningen. Og vores medlemmer bliver hos os i lang tid, hvilket gør, at der automatisk opstår et velfungerende og positivt fællesskab omkring træningen og klubben.

Vi har ingen ambitioner om at konkurrere med store fitnesskæder hverken på pris eller holdudbud.

Hos os ligger fokus på at formidle træningsglæde og give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse både i forhold til effektivitet, teknik og motivation.

Et passioneret team

Vi er stolte af vores fagligt stærke og erfarne træner-team. Vi er certificeret og specialiseret i TRX Suspension Training og tilbyder kun original TRX – effektivt, korrekt og sikkert!

Heidi Mielow

Heidi har taget alle tilgængelige TRX instruktørkurser og er en af de få på landsplan, der er fuldt certificeret Advanced TRX- træner. Heidi er selv et meget aktivt menneske, og udover TRX dyrker hun ivrigt både spinning, reformer- og styrketræning. Heidi elsker at arbejde rigtig hårdt, og dette afspejler sig i hendes undervisning. Hos Heidi vil du altid vil bliver presset til at yde det maximale.

Claus Hessner

Claus er efter 5 år og hundredevis af træningstimer som aktivt, pasioneret medlem i TRX CPH blevet TRX Instruktør. Hans mål er at give andre mulighed for at opleve, hvad TRX kan gøre for ens fitness – og for at træne, som han selv igennem tiden har fundet det allermest motiverende, udfordrende og givende. Claus lægger derfor vægt på træning med masser af tempo, en god balance mellem kondition og styrke, god variation i øvelserne og høj kvalitet i udførelsen. Og så påstår Claus, at han spiller den bedste musik.

Jonas Jacob Kristensen

Jonas har efter mange træningstimer og som aktivt medlem hos TRX CPH, selv valgt at blive TRX instruktør.

Sy Lee

Information følger…

Paola Dal Maso

Information følger…