fbpx

Begejstringen smitter!

Det var min veninde, der fik mig i gang med TRX. Hun mente, at det lige var noget for mig. Så sammen med en anden veninde tog jeg en introtime – og på trods af regelmæssig styrketræning var jeg virkeligt udfordret, specielt da vi skulle have fødderne i stropperne og holde planken. Den kunne jeg på det tidspunkt ikke holde ret længe!

Introtimen  var en fed oplevelse, men jeg fortsatte alligevel med min almindelige styrketræning…
Nu er min veninde ret ihærdig, og hun var stadig helt overbevist om, at TRX var noget for mig, så jeg fik et gavekort med fire klip i fødselsdagsgave – og fra da af var jeg ‘hooked’ (og er det stadig).

Og begejstringen smitter: Nu starter begge mine sønner på TRX Teen, jeg håber at det også fænger dem. Min kæreste træner både i TRX Aarhus og i TRX CPH og veninden, der var med mig til den første introtime har også klippekort hertil.

Det er 45 effektive minutter, hvor hele kroppen bliver trænet igennem, super effektivt i en travl hverdag. Jeg kan mærke i det daglige at jeg er blevet stærkere; knæet, der drillede når jeg løb, mærker jeg ikke noget til, og TRX Runners Club som kombinerer TRX med løbeteknik (“prøv det”, siger jeg bare), forbedrede mit løb markant.
Marianne Prior, Medlem hos TRX Cph