fbpx

Stemingen er rigtig god!

Jeg meldte mig ind i TRX CPH i december 2015. Jeg var blevet inspireret under en ferie på La Santa Sport, hvor jeg prøvede TRX hos en træner, der kendte TRX Århus. Hun var god og talte så varmt for stedet, at jeg lige måtte tage en prøvetime i TRX CPH og derfra rullede det videre.

Det er bare super træning og virkelig effektivt til trods for, at hver session bare er på tre kvarter. Det er der altså ikke meget, der kan måle sig med. Det er efter min erfaring rigtig godt, hvis man lige bruger de første par måneder på at få øvelser og kropsstilling godt ind under huden – og på at få sat gang i bag-lår, slappe mavemuskler, eller hvad det nu lige er for en ”profil”, man render rundt med.

Og her er alle instruktører virkeligt kompetente, og holder øje med alle, justerer sværhedsgrad, kropsholdning, uddeler skulderklap og ja: får det bedste op i en! – og nej, jeg får ikke frikort for at sige dette. Men jeg har bare prøvet for mange halv-uddannede skrighalse og fået lidt for mange skader på den konto, til at jeg orker mere af den slags.

Mulighederne for at finde de hold der passer er gode. Både i forhold til tidspunkter og sværhedsgrader. Jeg flekser selv mellem Basis, Core og Intermediate (men ikke noget der er hårdere).

Jeg glemte vist helt at sige, at det også er et stor plus, at stemningen på holdene er rigtig god – ikke noget med ”supermands-konkurrence” og den slags, bare god stemning!”
Anne Grete 67 år og medlem af TRX CPH