fbpx

En TRX bootcamp og en livsstilsændring senere

“Sikke en rejse! TRX bootcampen har haft og har forsat en fantastisk positiv indflydelse på mit liv. Jo ok, jeg hadede de første 5-6 uger, da hele min krop gjorde ondt. Men nu græder jeg ikke længere, når jeg går ned at trappen eller står op om morgenen.

Efter den første periode kom glæden ved at mærke, at jeg fik en stærkere krop. (Jeg kan nu lave armbøjninger). Med det fulgte også lysten til, at give min krop den rigtige og langt sundere kost. Ida og Bar er begge helt fantastiske til at både motivere og til at grine undervejs. De supplerer hinanden perfekt med højt humør og masser af ambitioner på mine vegne. Jeg  følte mig tryg under forløbet (nævnte jeg, at jeg nu kan lave armbøjninger :-)).

Som en ekstra bonus har jeg fået længere ben, for min bagdel har nemlig løftet sig. Jeg er gået en størrelse ned i tøj, og har fået mere energi i en travl hverdag. I min håndtaske er der altid bananpandekager og glas med skyr med bær og nogle kogte æg (ok det lyder virkeligt mærkeligt, men det virker), så jeg på de lange dage alligevel er mæt hele tiden.

Jeg har fundet et træningsfællesskab, som hjælper mig med at forsætte den gode stil, nu hvor bootcampen er stoppet og jeg naturligvis har meldt mig ind i TRX CPH, for jeg er sikker på jeg kan blive langt stærkere (jeg kan nu lave armbøjningen, hvis jeg glemte at skrive det tidligere).

Jeg har så mange mål, som jeg går efter (som eksempelvis flere armbøjninger).  I kilo er der smidt omkring de 3+, men i cm. er der forsvundet over 17 cm. fordelt på hele kroppen, men jeg ved jeg kan meget mere end det (eksempelvis lave armbøjninger), og nu skal jeg have manden med (måske jeg kan bære ham, nu mine arme er blevet stærkere).

Jeg vil tro, at jeg har været den ældste på holdet med mine 50 år men hold da op, på trods af alle mine skader, skruer i knæene efter håndbold, nedsat lungekapaciteter efter en blodprop for 1 år siden (Bar og Ida er super til at anvise alternativer når knæene driller), så kan jeg alligevel være med, og det har også hjulpet ifølge lægerne. Min iltning er steget med 15% og mine knæ gør ikke længere ondt i hverdagen. Come on! Whats not to like – Jeg er fan (og kan lave armbøjninger).

Tak for et fantastisk forløb og på glædelig gensyn i hverdagen i TRX CPH.”

 

Vil du også mærke bootcamp-effekten på din krop, ligesom Berit?

Og måske også blive supersej til det med armbøjningerne?
Du kan læse meget mere om bootcampforløbet her
Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *