fbpx

TRX Teen Træning

TRX Teen er holdet for teenagere, der gerne vil i den bedste form på den sjoveste måde – sammen med andre i samme aldersgruppe.

På TRX Teen holdet har fysioterapeut Marie Louise tilpasset den hårde og effektive TRX-træning, så den matcher deltagernes generelle styrke og niveau. TRX Teen henvender sig til drenge og piger i alderen fra 13-15 år. Forløbet varer i 12 uger, og der er plads til 16 deltagere på holdet.

Vi træner mobilitets-og styrkeøvelser i et tempo, der er tilpasset unge, og med stor fokus på træningsteknikker. Instruktøren vejleder og guider alle øbelserne grundigt og sørger for, at alle deltagerne kommer godt og sikkert fra start. TRX Teen har fokus på styke, balance, kropsforståelse og giver et godt og ikke mindst sjovt afsæt til en sund og aktiv livsstil.

Så uanset om du:

  • Vil være mere smidig
  • Vil være mere udholdende
  • Vil være endnu bedre til en sportsgren, du allerede går til
  • Har svært ved at tage dig sammen til at få trænet alene
  • Eller bare gerne vil lave noget sjovt og aktivt med andre på din alder
Så kom og vær med!

Hvornår:
Mandag d. 16. Marts – d. 8. Juni 2020
*Dog ikke med træning d. 13/4 (påske) eller d. 1/6 (2. pinsedag).

Pris:
1095 kr. i alt for 12 gange

Tilmeld dig her

Næste holdstart:
Mandag d. 16. Marts – d. 8. Juni 2020
Kl. 15.45 – 16.24

Deltagerantal:
16 personer

Instruktør:
Marie Louise Holt er autoriseret fysioterapeut, certificeret TRX-instruktør og Fysio Pilates- og klassisk pilates-instruktør. Hun har firmaet Corpus Curare ApS, hvor Marie til dagligt arbejder med ergonomisk rådgivning, træning og behandling. Marie lægger vægt på høj kvalitet i udførelsen af øvelserne og gode træningsoplevelser.

“TRX hos Marie Louise er en fantastisk måde at komme igang med TRX på. Det er små hold, så den enkelte deltager får masser af personlig vejledning og hjælp til både de fælles øvelser men også individuelle. Marie Louise ved utroligt meget om alt, der handler om kroppen, og jeg har været så glad for forløbet.”