TRX Ryghold

Få en velfungerende og stærk ryg med TRX-træning

Har du tilbagevendende problemer med ondt i ryggen? Så kan TRX-træning hjælpe dig med at få styrket din kropskerne (core), få en bedre kropsholdning, større kropsbevidsthed og en stærkere krop. Alt i alt, har du mulighed for at få en mere velfungerende ryg ved hjælp af TRX-træning.

TRX Ryghold er et lukket forløb over 10 gange, med fokus på teori, ergonomi og masser af træning samt smidighed under kyndig vejledning af TRX-instruktør og fysioterapeut, Marie Louise Holt, der til daglig arbejder med behandling af rygpatienter. Da der kun er få pladser på holdet sikres du en høj kvalitet, hvor der er tid til dig.

Det får du:

  • 10 gange træning med individuel korrektion og feedback, bl.a. med henblik på at gøre dig klar til almindelig træning herefter.
  • En mere stabil, koordineret, smidig og stærk ryg gennem træning med pilates, TRX, bolde og stræk.
  • Større forståelse for, hvordan ryggen fungerer, og hvad den har brug for, så du fremover bedre kan passe på din ryg og undgå smerter.
  • Masser af øvelser, som du skal lave hjemme igennem hele perioden – og kan bruge bagefter.
  • Deltagelse på et lukket hold, der virker motiverende for træningsgejsten, sammenholdet og sparring med de andre gruppedeltagere.

Hvornår:
Næste hold starter i 2020

Pris:
1595 kr. i alt for 10 gange
Bemærk: spar 300 kr. på forløbet hvis du tilmelder sig dig ved holdets oprettelse, så kan du få hele forløbet for kun 1295 kr. Ved anvendelse af rabatkoden ‘earlybird’.

Tilmeld dig her

Det er ikke det rigtige tidspunkt at melde dig til TRX ryghold, hvis du har akutte rygproblemer, er ny-opereret, eller er så smertepræget, at du i første omgang har brug for individuel behandling eller træning. Du er kort sagt ikke akut behandlingskrævende, men har måske været det tidligere.

Hvis du er i tvivl om TRX Ryghold er noget for dig, så spørg din læge eller behandler eller send en beskrivelse af dine ryg-gener til info@trxcph.dk, hvor  du svarer på følgende: Hvor ondt har du? Hvornår har du ondt? Under hvilke aktiviteter og hvor længe?

NÆSTE HOLDSTART:
Dato kommer snarrest

Hvornår:
Næste opstart er i 2020

Deltagerantal:
12 personer

Instruktør:
Marie Louise Holt er autoriseret fysioterapeut, certificeret TRX-instruktør og Fysio Pilates instruktør. Hun arbejder dagligt med ergonomisk rådgivning, træning og behandling.

“TRX hos Marie Louise er en fantastisk måde at komme igang med TRX på. Det er små hold, så den enkelte deltager får masser af personlig vejledning og hjælp til både de fælles øvelser men også individuelle. Marie Louise ved utroligt meget om alt, der handler om kroppen, og jeg har været så glad for forløbet. ”