TRX Ryghold

Få en velfungerende og stærkere ryg med TRX-træning

Har du tilbagevendende problemer med ondt i ryggen, så kan TRX-træning hjælpe dig med at få styrket din kropskerne (core), få en bedre kropsholdning, større kropsbevidsthed og en stærkere krop, så du kan få en mere velfungerende ryg.
TRX Ryghold er et lukket forløb over 10 gange, med fokus på teori, ergonomi, og masser af træning og smidighed under kyndig vejledning af TRX-instruktør og fysioterapeut, Marie Louise Holt, der til daglig arbejder med behandling af rygpatienter.

Det får du:

  • 10 gange træning med individuel korrektion og feedback, bl.a. med henblik på at gøre dig klar til almindelig træning herefter
  • En mere stabil, koordineret, smidig og stærk ryg gennem træning med pilates, TRX, bolde og stræk.
  • Større forståelse for, hvordan ryggen fungerer og hvad den har brug for, så du fremover bedre kan passe på din ryg og undgå smerter
  • Masser af øvelser, som du skal lave hjemme igennem hele perioden – og kan bruge bagefter
  • Deltagelse på et lukket hold, der virker motiverende for træningsgejsten, sammenholdet og sparring med de andre gruppedeltagere

Hvornår:
Næste hold har opstart d. 9. november 2017

Pris:
1.295 kr. – i alt 10 gange.

Tilmeld dig her

Det er ikke det rigtige tidspunkt at melde dig til TRX ryghold, hvis du har akutte rygproblemer, er ny-opereret, eller er så smertepræget, at du i første omgang har brug for individuel behandling eller træning. Du er kort sagt ikke akut behandlingskrævende, men har måske været det tidligere.

Hvis du er i tvivl om TRX Ryghold er noget for dig, så spørg din læge eller behandler eller send en beskrivelse af dine ryg-gener til info@trxcph.dk, hvor  du svarer på følgende: Hvor ondt har du? Hvornår har du ondt? Under hvilke aktiviteter og hvor længe?

NÆSTE HOLDSTART:
Hvornår: Første gang: 9. november 2017 – 19. januar 2018 kl. 18.30-19.30.
Deltagerantal: 14 personer

Instruktør: Marie Louise Holt er certificeret TRX-instruktør og autoriseret fysioterapeut og Fysio Pilates-instruktør. Hun arbejder dagligt med ergonomisk rådgivning, træning og behandling.

“TRX hos Marie Louise er en fantastisk måde at komme igang med TRX på. Det er små hold, så den enkelte deltager får masser af personlig vejledning og hjælp til både de fælles øvelser men også individuelle. Marie Louise ved utroligt meget om alt, der handler om kroppen, og jeg har været så glad for forløbet. ”