fbpx

Runners club

Få det maksimale ud af din løbetræning!

  • Vil du optimere din præstation, løbe hurtigere og mindre anstrengt?
  • Har du en drøm om at gennemføre et løb eller en distance på en bestemt tid?
  • Har du lyst til at lære, hvordan du gør dit løb sjovt, anderledes og udfordrende?
  • Vil du forebygge skader ved at få meget mere styrke?
  • Søger du et motiverende træningsfællesskab til løb og TRX-træning?

TRX Runners Club kan hjælpe dig med at nå dine mål.
Gennem et hårdt, udfordrende og sjovt forløb, vil du i fællesskab med andre kommer i super form og bliver en bedre og stærkere løber.
Træningen er en blanding af løbeteknik og styrketræning med TRX.

TRX-træning udfordrer hele kroppen og optimerer især din styrke, balance og stabilitet, hvilket er helt essentielt for at blive den bedste løber, du kan blive. Du får især mulighed for at styrke den vigtige core-muskulatur i et samspil med hofte- og hasemusklerne, som er de primære muskelgrupper ved løb.

Løb er en sport i konstant udvikling og man opdager hele tiden nye teknikker, som kan gøre dit løb både hurtigere og mindre anstrengende.
På TRX Runners Club får du alle redskaberne og al den rådgivning, du skal bruge for at nå dine personlige mål som løber.

Ud over den ugentlige fællestræning, får du udleveret løbeprogrammer, som du kan bruge resten af ugen.
Forløbet starter og slutter med en løbetest. Så du for alvor kan mærke den styrke, hurtighed og løbeglæde, du har opnået gennem forløbet.

Der bliver oprettet en lukket TRX Runners Club Facebook-gruppe, hvor i kan inspirere og motivere hinanden, udveksle tips, aftale at træne og spørge Katrine til råds.

Hvornår:
9 august til 4 oktober kl. 18.15 til 19.45

Hvor:
Vesterbronx Gym, Vesterbrogade 76

Pris:
1695 kr.

Tilmeld dig her

TRX Runners Club er et lukket forløb over 10 onsdage
Hvornår: Hver onsdag kl.18.15 til 19.45
Første gang: 9 august 2017
Sidste gang: 4 oktober 2017
Maks. deltagerantal: 10 personer

InstruktørKatrine Trolle er en af de mest seriøse triatleter i DK, og har genneført et hav af ironmans. Hun har derfor vanvittigt mange kilometer løb i benene. Katrine er også uddannet TRX-instruktør, fitness-instruktør og sportsmassør.

“Specielt Katrines meget pædagogiske og effektive tekniktræning er fantastisk. Jeg har aldrig før oplevet så markant og hurtigt et udbytte af en trænings-metode, og jeg endte (utilsigtet) med at sætte personlig rekord på 10 km 2/3 inde i forløbet.”
Marianne Prior