fbpx

Ledige stillinger

TRX CPH søger erfarne TRX instruktører

TRX CPH er i konstant udvikling, og vi søger derfor nye engagerede erfarne TRX instruktører at udvide vores lille skønne familie med. Er du sprængfyldt med energi, gåpåmod og har du en TRX instruktøruddannelse, så er du lige dén, vi søger!

Hos TRX CPH går vi op i detaljerne og hver eneste træning skal fuldføres med præcision og sved på panden. Det er vigtigt, at du går op i at træne godt og hårdt. Men vigtigst af alt: at træne rigtigt!


Vi tilbyder 2-6 hold om dagen (læs mere om vores hold her: TRX på hold), engagerede kolleger og medlemmer med en fantastisk holdånd samt super træningsforhold i vores lækre lokaler i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade. TRX CPH har mange års erfaring indenfor træningsverdenen, og vi er ikke blege for at dele ud af vores viden. Så kom endelig og vær med og bliv en del af familien.

Lyder ovenstående som noget for dig, send da en kortfattet ansøgning samt CV til Camilla Bækholm på info@trxcph.dkmærket TRX instruktør.

TRX CPH er altid interesseret i nye samarbejdsaftaler

Ønsker du at indgå i et tæt samarbjede med TRX CPH, så skriv en mail til os på info@trxcph.dk. Forklar gerne hvad du ønsker og forventer af samarbejdet, så vi kan sætte os godt ind i sagen, før vi tager en dybere snak.