fbpx

Vi er TRX CPH

TRX CPH er en specialiseret og dedikeret træningsklub med de bedst uddannede og mest erfarne TRX-instruktører – og landets største holdudbud.
Hos os har kvalitet, nærvær og resultater førsteprioritet. Derfor er der aldrig mere end maks. 20 personer på et hold. Det betyder, at alle medlemmer får den opmærksomhed og hjælp, de skal bruge, for at udføre øvelserne korrekt, og dermed få den mest effektive og skadesfri træning hver gang.

Netop fordi vi er en lille klub, får vores instruktører hurtigt et godt kendskab til medlemmernes forskellige udfordringer og mål for træningen. Og vores medlemmer bliver hos os i lang tid, hvilket gør, at der automatisk opstår et velfungerende og positivt fællesskab omkring træningen og klubben.

Vi har ingen ambitioner om at konkurrere med store fitnesskæder hverken på pris eller holdudbud.
Hos os ligger fokus på at formidle træningsglæde og give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse både i forhold til effektivitet, teknik og motivation.

Et passioneret team

Vi er stolte af vores fagligt stærke og erfarne træner-team.
Vi er certificeret og specialiseret i TRX Suspension Training og tilbyder kun original TRX – effektivt, korrekt og sikkert!

Camilla Bækholm
Camilla er, sammen med Gitte,  ejer og stifter af TRX CPH og Pilates Cph. Udover en håndfuld TRX-kurser, adskillige kurser fra træningsbranchen og mere end 20 års erfaring som hold- og fitnessinstruktør, er Camilla internationalt certificeret pilatesinstruktør, anatomi og tekniknørd, samt autoriseret og erfaren fysioterapeut. Camilla vægter teknikken i øvelserne rigtig højt, og har fokus på detaljerne.
camilla@pilatescph.dk

Gitte Peirano
Gitte er, sammen med Camilla, ejer og stifter af TRX CPH og Pilates Cph. Hun er TRX- og pilatesinstruktør, og har taget et hav af kurser indenfor pilates, anatomi og biomekanik. Gitte har undervist i pilates siden 2004 og er desuden uddannet afspændingspædagog.
gitte@pilatescph.dk

Bar Kohavi

Bar er personlig træner, TRX-instruktør, og kandidat i idrætsfysiologi samt bachelor i fysisk træning og sportsvidenskab. Derudover er han uddannet kostvejleder og massør. Bar har også en baggrund som både MMA- og basketball-træner. Han er en super motiverende træner, der vægter teknik og individuelle resultater meget højt.

Marie Louise Holt
Marie Louise er, udover TRX-instruktør og pilatesinstruktør, autoriseret fysioterapeut med mange års erfaring. Hun har firmaet Corpus Curare ApS, der arbejder med ergonomisk rådgivning, træning og behandling. Erfaringen og interessen for ergonomi og arbejdsstillinger afspejler sig i høj grad i Marie Louises undervisning, hvor hun lægger vægt på høj kvalitet i udførelsen af øvelserne, benhård styrketræning og gode træningsoplevelser.

Maria Lerche

Maria er TRX-instruktør med bred viden om variationen i brugen af TRX. Med kurser i grundlæggende TRX Suspension Training, Functional Traning, gruppetræning, TRX Force Training, TRX Yoga og TRX Medicine, kan hun undervise på alle niveauer. Maria ligger vægt på at træningen er varieret og alsidig, og super effektiv.  Teknik og balance vægtes særligt højt. Maria elsker at udfordre og presse den enkelte deltager, så træningen altid kan mærkes! 

Ida Bentholm

Ida er uddannet fysioterapeut, personlig træner, yoga-, TRX- og pilatesinstruktør. Herudover er hun uddannet Body-SDS kropsterapeut og kostvejleder. Ida har taget adskillige kurser i træningsbranchen og har mange års erfaring med holdundervisning. Ida underviser primært efterfødselshold, og har rigtig stor viden omkring brug af kroppen efter fødslen, og er især specialist i graviditetsfølger. Ida er selvstændig i Soulfitness, hvor hun blandt andet har stort fokus på behandling af babyer.

Claus Hessner

Claus er efter 5 år og hundredevis af træningstimer som aktivt, pasioneret medlem i TRX CPH blevet TRX Instruktør. Hans mål er at give andre mulighed for at opleve, hvad TRX kan gøre for ens fitness – og for at træne, som han selv igennem tiden har fundet det allermest motiverende, udfordrende og givende. Claus lægger derfor vægt på træning med masser af tempo, en god balance mellem kondition og styrke, god variation i øvelserne og høj kvalitet i udførelsen. Og så påstår Claus, at han spiller den bedste musik.

Heidi Mielow

Heidi har taget alle tilgængelige TRX instruktørkurser og er en af de få på landsplan, der er fuldt certificeret Advanced TRX- træner. Heidi er selv et meget aktivt menneske, og udover TRX dyrker hun ivrigt både spinning, reformer- og styrketræning. Heidi elsker at arbejde rigtig hårdt, og dette afspejler sig i hendes undervisning. Hos Heidi vil du altid vil bliver presset til at yde det maximale.

Maja Zaar Andersen

Maja er personlig træner, og arbejder fuldtid som personlig træner og livsstilsvejleder i Vesterbronx Gym. Derudover er Maja TRX instruktør og underviser i holdtræning, herunder også i styrke og puls hos forskellige virksomheder. Maja er tidligere elite langdistance triatlet, og ved hvad det vil sige, at presse sig selv, men har samtidig en stor forståelse for, at træning stadig skal være sjovt og motiverende.

Jonas Jacob Kristensen

Jonas har efter mange træningstimer og som aktivt medlem hos TRX CPH, selv valgt at blive TRX instruktør.

Frederikke Cavling Linder

Frederikke er uddannet personlig træner samt fitness instruktør, og har mange års erfaring i at undervise i hold. Derudover har Frederikke en Cand.scient. i Human Nutrition, Københavns Universitet med speciale i livsstil samt en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsremme, forebyggelse og formidling.

Dorthe Bille Nielsen

Dorthe er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates. Hun er godkendt personlig træner fra The Pilates Standard med bro fra Power Pilates. Dorthe har tidligere dyrket Rytmisk Sportsgymnastik på eliteplan og har eksamen i bevægelsens anatomi fra læge Ole Købke.