Vi er TRX CPH

TRX CPH er et specialiseret og dedikeret træningscenter med de bedst uddannede og mest erfarne TRX-instruktører – og landets største holdudbud.
Hos os har kvalitet, nærvær og resultater førsteprioritet, og derfor er der aldrig mere end maks. 20 personer på et hold. Det betyder, at alle medlemmer får den opmærksomhed og hjælp, de skal bruge, for at udføre øvelserne korrekt, og dermed få den mest effektive og skadesfri træning hver gang.

Netop fordi vi er en lille klub, får vores instruktører hurtigt et godt kendskab til medlemmernes forskellige udfordringer og mål for træningen. Og vores medlemmer bliver hos os i lang tid, hvilket gør, at der automatisk opstår et velfungerende og positivt fællesskab omkring træningen og klubben.

Vi har ingen ambitioner om at konkurrere med store fitnesskæder hverken på pris eller holdudbud.
Hos os ligger fokus på at formidle træningsglæde og give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse både i forhold til effektivitet, teknik og motivation.

Et passioneret team

Vi er stolte af vores fagligt stærke og erfarne træner-team. Vi er certificeret og specialiseret i TRX Suspension Training og tilbyder kun original TRX – effektivt, korrekt og sikkert!

Camilla Bækholm
Camilla er ejer og stifter af TRX CPH og Pilates Cph. Hun er certificeret TRX-instruktør, har adskillige kurser fra fitnessbranchen og har gennem mere end 20 år arbejdet som hold- og fitnessinstruktør. Camilla er internationalt uddannet pilatesinstruktør og autoriseret fysioterapeut.
camilla@pilatescph.dk

Gitte Peirano
Gitte er ejer og stifter af TRX CPH og Pilates Cph.  Hun er certificeret TRX-instruktør og klassisk pilates-instruktør. Gitte har undervist i pilates siden 2004 og er desuden uddannet afspændingspædagog.
gitte@pilatescph.dk

Marie Louise Holt
Marie Louise er certificeret TRX-instruktør, autoriseret fysioterapeut og Fysio Pilates-instruktør. Hun har firmaet CorpusCurare ApS, som arbejder med ergonomisk rådgivning, træning og behandling. Marie Louise lægger vægt på høj kvalitet i udførelsen af øvelserne, benhård styrketræning og gode træningsoplevelser.

Heidi Mielow
Ud over at være TRX-Instruktør og undervise flere forskellige steder, er Heidi generelt et aktivt menneske, som både dyrker spinning og reformer-træning. Heidi har også tidligere været en meget aktiv Volleyball-spiller.

Cristina Diaz
Cristina har et hav af instruktøruddannelser, både indenfor TRX og andre fitness-typer. Cristina er også sportsmassør og personlig træner, og hun brænder for at skabe sunde og funktionsdygtige kroppe, gennem alsidige og sjove træningspas.

Malik Niels Skifte 

Malik har flere fitness-instruktøruddannelser bag sig. Udover at være certificeret TRX instruktør er han også personlig træner og kostvejleder og har sit eget firma ved siden af. Hos Malik går du fra træningen med sved på panden og et smil på læben.

Bryndís Skarphéðinsdóttir

Bryndís er certificeret TRX-instruktør og har Prof.bach. i Global Ernæring og Sundhed, med speciale i Livsstil-og Sundhedsformidling. Bryndís tilbyder sundhedscoaching med fokus på målsætning og realistisk vedligeholdelse af en sund livsstil.

Katrine Trolle
Katrine er en af de mest seriøse triatleter i DK, og har gennemført et hav af Ironmans. Udover at være TRX-instruktør er hun også uddannet fitness-instruktør og sportsmassør. Katrine har sit eget firma, der træner atleter op til triatlon-stævner.

Benjamin Marker Christensen
Benjamin elsker udfordringer, jo hårdere des bedre! Udover at være certificeret TRX-instruktør, er han også uddannet pilates-instruktør. Når han “slapper af” er det med OCR (obstacle course race), tennis og andre motionsformer, hvor man giver den ekstra gas. Benjamin er desuden personlig instruktør hos TRX CPH samt eget firma.

Louise Petersen
Louise har en baggrund som konkurrencegymnast. Hun er certificeret TRX-instruktør, har derudover blandt andet en international danseuddannelse, er uddannet RYS yoga alliance-yogalærer og arbejder til dagligt som personlig træner og kostvejleder.

Lihiy Cohen
Lihiy er både pilates-, yoga- og TRX-instruktør.
Tidligere har hun gennem mange år dyrket rytmisk gymnastik og ballet. Med den baggrund, kan man godt regne ud, at hun er meget optaget af at skabe ekstra fokus på alignment og kropsbevidsthed på sine hold. Lihiy kommer fra Israel og underviser på engelsk.