Vi er TRX CPH

TRX CPH er en specialiseret og dedikeret træningsklub med de bedst uddannede og mest erfarne TRX-instruktører – og landets største holdudbud.
Hos os har kvalitet, nærvær og resultater førsteprioritet. Derfor er der aldrig mere end maks. 20 personer på et hold. Det betyder, at alle medlemmer får den opmærksomhed og hjælp, de skal bruge, for at udføre øvelserne korrekt, og dermed få den mest effektive og skadesfri træning hver gang.

Netop fordi vi er en lille klub, får vores instruktører hurtigt et godt kendskab til medlemmernes forskellige udfordringer og mål for træningen. Og vores medlemmer bliver hos os i lang tid, hvilket gør, at der automatisk opstår et velfungerende og positivt fællesskab omkring træningen og klubben.

Vi har ingen ambitioner om at konkurrere med store fitnesskæder hverken på pris eller holdudbud.
Hos os ligger fokus på at formidle træningsglæde og give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse både i forhold til effektivitet, teknik og motivation.

Et passioneret team

Vi er stolte af vores fagligt stærke og erfarne træner-team.
Vi er certificeret og specialiseret i TRX Suspension Training og tilbyder kun original TRX – effektivt, korrekt og sikkert!

Camilla Bækholm
Camilla er ejer og stifter af TRX CPH og Pilates Cph. Hun er certificeret TRX-instruktør, har adskillige kurser fra fitnessbranchen og har gennem mere end 20 år arbejdet som hold- og fitnessinstruktør. Camilla er internationalt uddannet pilatesinstruktør og autoriseret fysioterapeut.
camilla@pilatescph.dk

Gitte Peirano
Gitte er ejer og stifter af TRX CPH og Pilates Cph.  Hun er certificeret TRX-instruktør og klassisk pilates-instruktør. Gitte har undervist i pilates siden 2004 og er desuden uddannet afspændingspædagog.
gitte@pilatescph.dk

Bar Kohavi

Bar er certificeret TRX-instruktør, og har en kandidat i idrætsfysiologi samt en bachelor i fysisk træning og sportsvidenskab. Derudover er han uddannet kostvejleder, massør og personlig træner. Bar har også en baggrund som både MMA- og basketball træner. Han er en super motiverende træner, der vægter teknik og optimale resultater meget højt.

Marie Louise Holt
Marie Louise er certificeret TRX-instruktør, autoriseret fysioterapeut og Fysio Pilates- og klassisk pilates-instruktør. Hun har firmaet Corpus Curare ApS, som arbejder med ergonomisk rådgivning, træning og behandling. Marie Louise lægger vægt på høj kvalitet i udførelsen af øvelserne, benhård styrketræning og gode træningsoplevelser.

Dorthe Bille Nielsen

Dorthe er certificeret TRX-instruktør samt fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates. Hun er godkendt personlig træner fra The Pilates Standard med bro fra Power Pilates. Dorthe har tidligere dyrket Rytmisk Sportsgymnastik på eliteplan og har eksamen i bevægelsens anatomi fra læge Ole Købke.

Olafur Olaffson

Olafur har over 13 års erfaring med at hjælpe andre til at komme tættere på deres drømmekrop. Han er certificeret TRX-instruktør, personlig træner, kettlebells instruktør og coach. Olafurs store passion er at hjælpe dig til at nå dine mål, så du kan opnå en endnu sundere livsstil. Olafur fra Island og underviser derfor kun på Engelsk.

Ida Bentholm

Ida er uddannet fysioterapeut samt personlig træner og kostvejleder. Herudover er hun uddannet Body-SDS kropsterapeut og certificeret TRX-instruktør. Ida har adskillige kurser indenfor træningsbranchen samt stor erfaring indenfor holdundervisning. Ida er også uddannet pilates matwork instruktør hos Pilates Cph.

Heidi Mielow

Heidi har taget alle tilgængelige TRX instruktørkurser og er en af de meget få på landsplan, der er optaget på, og har bestået TRX Advanced Course. Derudover er Heidi et meget aktivt menneske, som udover TRX både dyrker spinning og reformer-træning. Heidi elsker rigtig hård træning. Hun sørger for, at du på hendes timer bliver presset til det maximale.

Bryndís Skarphéðinsdóttir

Bryndís er certificeret TRX-instruktør og er professionbachelor i Global Ernæring og Sundhed, med speciale i Livsstil-og Sundhedsformidling. Derudover er Bryndis en energispreder på højeste plan, og elsker at skabe en god hold dynamik i hendes undervisning.

Brian Schou

Brian har over 10 års erfaring som træner og derudover har Brian en DHF træner uddannelse som indbærer alt fra sportscoach til fysisk træning. Brian har blandt været håndboldtræner i mange år, og er rigtig god til at lede og motivere et hold. Derudover har en meget stor interesse for at cykle og cykler selv omkring mellem 10-14 cykelløb om året.

Frederikke Cavling Linder

Frederikke er uddannet personlig træner samt fitness instruktør, og har mange års erfaring i at undervise i hold. Derudover har Frederikke en Cand.scient. i Human Nutrition, Københavns Universitet med speciale i livsstil samt en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsremme, forebyggelse og formidling.

Dorthe Bille Nielsen

Dorthe er fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates. Hun er godkendt personlig træner fra The Pilates Standard med bro fra Power Pilates. Dorthe har tidligere dyrket Rytmisk Sportsgymnastik på eliteplan og har eksamen i bevægelsens anatomi fra læge Ole Købke.