Vi er TRX CPH

TRX CPH er et specialiseret og dedikeret træningscenter med de bedst uddannede og mest erfarne TRX-instruktører – og landets største holdudbud.
Hos os har kvalitet, nærvær og resultater førsteprioritet, og derfor er der aldrig mere end maks. 20 personer på et hold. Det betyder, at alle medlemmer får den opmærksomhed og hjælp, de skal bruge, for at udføre øvelserne korrekt, og dermed få den mest effektive og skadesfri træning hver gang.

Netop fordi vi er en lille klub, får vores instruktører hurtigt et godt kendskab til medlemmernes forskellige udfordringer og mål for træningen. Og vores medlemmer bliver hos os i lang tid, hvilket gør, at der automatisk opstår et velfungerende og positivt fællesskab omkring træningen og klubben.

Vi har ingen ambitioner om at konkurrere med store fitnesskæder hverken på pris eller holdudbud.
Hos os ligger fokus på at formidle træningsglæde og give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse både i forhold til effektivitet, teknik og motivation.

Et passioneret team

Vi er stolte af vores fagligt stærke og erfarne træner-team. Vi er certificeret og specialiseret i TRX Suspension Training og tilbyder kun original TRX – effektivt, korrekt og sikkert!

Camilla Bækholm
Camilla er ejer og stifter af TRX CPH og Pilates Cph. Hun er certificeret TRX-instruktør, har adskillige kurser fra fitnessbranchen og har gennem mere end 20 år arbejdet som hold- og fitnessinstruktør. Camilla er internationalt uddannet pilatesinstruktør og autoriseret fysioterapeut.
camilla@pilatescph.dk

Gitte Peirano
Gitte er ejer og stifter af TRX CPH og Pilates Cph.  Hun er certificeret TRX-instruktør og klassisk pilates-instruktør. Gitte har undervist i pilates siden 2004 og er desuden uddannet afspændingspædagog.
gitte@pilatescph.dk

Heidi Mielow
Heidi er certificeret TRX-Instruktør og underviser flere forskellige steder, derudover er Heidi et meget aktivt menneske, som både dyrker spinning og reformer-træning. Heidi er også tidligere Volleyball-spiller og har et dejligt postivt smittende livssyn.

Marie Louise Holt
Marie Louise er certificeret TRX-instruktør, autoriseret fysioterapeut og Fysio Pilates-instruktør. Hun har firmaet CorpusCurare ApS, som arbejder med ergonomisk rådgivning, træning og behandling. Marie Louise lægger vægt på høj kvalitet i udførelsen af øvelserne, benhård styrketræning og gode træningsoplevelser.

Cristina Diaz
Cristina har et hav af instruktøruddannelser, både indenfor TRX og andre fitness-typer. Cristina er også sportsmassør og personlig træner, og hun brænder for at skabe sunde og funktionsdygtige kroppe, gennem alsidige og sjove træningspas.

Malik Niels Skifte 

Malik har flere fitness-instruktøruddannelser bag sig. Udover at være certificeret TRX instruktør er han også personlig træner og kostvejleder og har sit eget firma ved siden af. Hos Malik går du fra træningen med sved på panden og et smil på læben.

Olafur Olaffson

Olafur har over 13 års erfaring med at hjælpe andre til at komme tættere på deres drømmekrop. Han er certificeret TRX-instruktør, personlig træner, kettlebells instruktør og coach. Olafurs store passion er at hjælpe dig til at nå dine mål, så du kan opnå en endnu sundere livsstil. Olafur fra Island og underviser derfor kun på Engelsk.

Bryndís Skarphéðinsdóttir

Bryndís er certificeret TRX-instruktør og har Prof.bach. i Global Ernæring og Sundhed, med speciale i Livsstil-og Sundhedsformidling. Bryndís tilbyder sundhedscoaching med fokus på målsætning og realistisk vedligeholdelse af en sund livsstil.

Bar Kohavi

Bar har en kandidat i Sports Psykologi og har arbejdet som personlig træner samt kostvejleder siden 2009. Derudover har han også en baggrund som både MMA og basketball træner. Han en super motiverende træner.

Brian Schou

Brian har over 10 års erfaring som træner og derudover har Brian en DHF træner uddannelse som indbære alt fra sportscoach til fysisk træning. Derudover har en stor interesse for at cykle og cykler selv omkring mellem 10-14 cykelløb om året.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.