fbpx

Bryndis SKARPHÉÐINSDÓTTIR

BRYNDÍS SKARPHÉÐINSDÓTTIR

KOSTVEJLEDER
Bryndis er TRX-instruktør og Bachelor i Global Nutrition & Health, med speciale i Lifestyle & Health Education.

Hun arbejder især med fokus på målsætning og implementering af sunde vaner. Det er de positive oplevelser, der skal hjælpe dig frem mod dine mål, ikke begrænsninger og tvang. Derfor går hun efter at skabe realistiske langsigtede mål og vaner, som du kan implementere i dit liv. Sammen finder I din indre motivation til at skabe en sundere og bedre livsstil og nå dine mål.

Kostvejledning og sundhedscoaching

KOSTVEJLEDNING OG SUNDHEDSCOACHING ER FOR DIG DER:
  • Vil have en sundere livsstil.
  • Vil ned i vægt.
  • Har prøvet ”alt”, men ikke kan finde en vej der virker.
  • Ønsker større velvære og energi i hverdagen.
  • Ønsker at få mere ud af din træning.
  • Ønsker vejledning inden en større sportspræstation.

Vi tager udgangspunkt i dit liv og dine kost- og motionsvaner og finder den mest realistiske tilgang til at få succes med netop dine ønsker og mål.
Vi arbejder i en vekselvirkning mellem forskellige teknikker og metoder, og støtter dig i at finde dine egne uhensigtsmæssige mønstre og faldgrupper – både psykologiske og kostmæssige – og vi hjælpe dig med at finde de rigtige strategier til at overvinde dem.

Bryndis Skarphedinsdottir bruger alle de nyeste metoder og værktøjer til at støtte dig i at tage ansvar for dit eget liv og hjælper dig med at afdække, hvad det er, der indtil nu har forhindret dig i at nå dine mål.

 

PRISER:

Første samtale 60 minutter: afklaring af motivation og mål, coaching, vejledning og målsætningssamtale, med støtte i en række afdækkende spørgsmål, som du har besvaret inden samtalen. Vi udarbejder en handlingsplan i fællesskab. 600 kr.
Inden første samtale skal du svare på en række spørgsmål om dig selv, som vi bruger som grundlag for samtalerne.

Anden samtale 45 minutter: opfølgning, afklaring og tilpasning af din handlingsplan 400 kr.

Individuelt tilpasset kostplan: 250 kr.

Køb vejledning